Brändid
Henkell
1832. aastal asutas Adam Henkell veinikaubandusettevõtte ja kolis varsti pärast seda Prantsusmaale vahuveinitootmist korraldama. Tõdedes Saksa vahuveinide kvaliteedipotentsiaali, pöördus Henkell 1856. aastal tagasi oma kodumaale Saksamaale ja seadis eesmärgiks kvaliteetse vahuveini tootmise Saksamaa pinnal.
Kakskümmend viis aastat pärast veinikaubandusettevõtte loomist oli Henkellil rajatud veinikelder ja vahuveinitootmine Edela-Saksamaal Wiesbadenis. Linn, mida sageli nimetatakse Rheingau väravaks, asub Reini jõe põhjakaldal.
Rheingau on üks Saksamaa 13-st ametlikult tunnustatud kvaliteetveini tootmise piirkonnast (QbA) ja kulgeb piki Reini jõe kaldaid. Ehkki Rheingau toodab ainult väikese protsendi Saksamaa hõrkude veinide kogutoodangust, on piirkond tuntud erakordse kvaliteettoodangu poolest
Henkelli eristab just Saksamaa käsitööoskuste ja prantsuse kuvee-kunsti oivaline ühildamine. Erinevalt teistest Charmat´ meetodil valmistatud vahuveinidest jätab Henkell veini roostevabast terasest kesta kuueks kuuks aeglaseks loomulikuks käärimiseks. See ainulaadne kvaliteetvahuveini valmistamismeetod annab Henkellile rikkaliku keerukuse, mahlaka kerguse, mis on selgelt saksalik ja eristuvalt Henkell.