Kirjeldus
Premius Sauvignon Blanc´i valmistamismeetodil kasutatakse purustatud viinamarjamassi käärimiseelsest leotamist ehk makeratsiooni. See kestab mitu päeva. Seejärel pressitakse massist mahl ja dekanteeritakse madalal temperatuuril fermentatsioonimahutitesse. Alkohoolne kääritamine viiakse läbi roostevabast terasest vaatides kontrollitud temperatuuril (16–18 ° C). Seejärel laagerdatakse veini aroomide ja ümaruse saavutamiseks mitu kuud pärmisettel.
Tooteinfo
Päritolu | |
---|---|
Viinamarjad | |
Suurus |
Aroom ja maitse
Premius Sauvignon on ilus kahvatukollase värvusega ning peidab endas roosade greibi- ja passinivilja aroome. See on elav ja puuviljane, mida täiendavad tsitruselised noodid ja järelmaitses on need pikalt tunatavad.
Sobivus ja toidusoovitused
Täiuslik aperitiiv tapasega või muude soolast suupistetega. Suurepärane mereandide, kalaroogadega koos grillitud köögiviljadega või valge lihaga.
Serveerimine
Jahutatult, 10-12 °C