Kirjeldus
Kuiv. Selle veini valmistamisel on kasutatud Charmat meetodit, kus viinamarjad pressitakse õrnalt ja esimene maceratsioon ja fermentatsioon toimub ilma viinamarjakestadeta. Teine fermentatsioon toimub suurtes roostevabast metallist mahutites, kus vein valmib ja saab ka omase karboniseerituse süsihappegaasi näol.
Tooteinfo
Päritolu | |
---|---|
Viinamarjad | |
Jääksuhkur | |
Alkoholisisaldus | |
Suurus |
Aroom ja maitse
Värvilt helendav virsikuõie roosa ja püsiv, rikkalik mullide kaskaad meelitab silma. Aroomis on roosad greip, vaarikad, mustsõstrad ja peen magusus. Täiuslik happesus elavdab selle vahuveini intensiivset, karget, hästi tasakaalustatud maitset.
Sobivus ja toidusoovitused
Piisavalt mitmekülgne, et täiustada kõiki söögikorra roogasid, SergioRosé on suurepärane merekarpide ja molluskitega, samuti kalaroogadega. Aperitiiv.
Serveerimine
Jahutatult, 6-8 °C vahuveiniklaasist või väiksemast bordeaux’ tüüpi veiniklaasist.