Mionetto MO Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry

Mionetto MO Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry

Itaalia, Veneto

Lae alla PDF Brändi kohta

Kirjeldus

Kuiv. Selle veini valmistamisel on kasutatud Charmat meetodit, kus viinamarjad pressitakse õrnalt ja esimene maceratsioon ja fermentatsioon toimub ilma viinamarjakestadeta. Teine fermentatsioon toimub suurtes roostevabast metallist mahutites, kus vein valmib ja saab ka omase karboniseerituse süsihappegaasi näol.

Tooteinfo

Päritolu

Viinamarjad

Jääksuhkur

Alkoholisisaldus

Suurus

Aroom ja maitse

See vahuvein on valmistatud Prosecco Superiore DOCG piirkonna südames kasvatatud viinamarjadest ja väljendab kõige enam Glera sordile omaseid omadusi. Selle õlgkollast värvi võimendavad rohekas helk. Aroomis on lillelõhnad, mis harmoneeruvad roheliste õunte ja troopiliste puuviljade rõhutatavate aroomi- ja maitsenootidega. Õrnade mullidega koosluses on see Prosecco silmapaistvalt pehme, sametiselt sile, kuid samas karge sädelev.

Sobivus ja toidusoovitused

Prosecco on seltskonnavein ja sobib enamuse suupistete ja itaaliapärase külma lauaga. Aperitiivina. Aurutatud või küpsetatud kala ja muud mereannid. See suurepärane Prosecco sobib ka magusate küpstiste ja kookidega.

Serveerimine

Jahutatult, 6-8 °C vahuveiniklaasist või väiksemast bordeaux’ tüüpi veiniklaasist.

Tooteleht

Lae alla PDF

Veel tooteid