Kirjeldus
Cavas Hilli vahuveinikelder asub Mojas, Alt Penedèsi südames, Barcelonast edelas ja seega ka cava tootmise keskmes. Ettevõtte alged pärinevad põlisest inglasest Joseph Hillist, kes pühendus selles piirkonnas viinamarjakasvatusele juba 17. sajandil. Kasutatakse klassikalisi cava viinamarjasorte Xarel.lo , Macabeo ja Parellada.
Tooteinfo
Päritolu | |
---|---|
Jääksuhkur | |
Alkoholisisaldus | |
Viinamarjad | |
Suurus |
Aroom ja maitse
Roheka helgigaõlgkollane cava. Peene ja püsiva mulliga.
Aroom intensiivne, värske. Maitse kreemjas, hästi integreeritud ja väga puuviljane ja süsihappegaas võimendab seda veelgi. Hea kauakestva järelmaitsega, pehme, vihjed rohelisele õunale ja sidrunile.
Sobivus ja toidusoovitused
Sobib aperitiivina, mereandidega, valge kalaga, kergemate dessertidega nagu puuviljasalatid, maasikad vahukoorega.
Serveerimine
Jahutatult, 6-8 °C