Mionetto Prestige Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry
Itaalia, Veneto
Lae alla PDF Brändi kohtaKirjeldus
Kuiv. Selle veini valmistamisel on kasutatud Charmat meetodit, kus viinamarjad pressitakse õrnalt ja esimene maceratsioon ja fermentatsioon toimub ilma viinamarjakestadeta. Teine fermentatsioon toimub suurtes roostevabast metallist mahutites, kus vein valmib ja saab ka omase karboniseerituse süsihappegaasi näol.
Tooteinfo
Päritolu | |
---|---|
Viinamarjad | |
Jääksuhkur | |
Alkoholisisaldus | |
Suurus |
Aroom ja maitse
Prosecco Superiore DOCG Valdobbiadene piirkonna viinamarjaaedades kasvatatud viinamarjade väga kõrge kvaliteet annab sellele Prosecco Superiore’le kordumatu aroomi ja maitse, milles on tunda rohelist õuna, akaatsiaõisi ning täisõites hiina rippuba. Värvilt on vein kahvatu, helge õlgkollane ning sellel on kauakestvad ja graatsiliselt langevad nööpnõelapea suurused mullid. Parim kvaliteet, mida saab Prosecco DOCG piirkond pakkuda.
Sobivus ja toidusoovitused
Prosecco on seltskonnavein ja sobib enamuse suupistete ja itaaliapärase külma lauaga. Aperitiivina. Aurutatud või küpsetatud kala ja muud mereannid. See suurepärane Prosecco sobib ka magusate küpstiste ja kookidega.
Serveerimine
Jahutatult, 6-8 °C vahuveiniklaasist või väiksemast bordeaux’ tüüpi veiniklaasist.