Kirjeldus
Kuiv vahuvein, mis valmistatud vaid parimatest heledatest viinamarjadest. Selle veini valmistamisel on kasutatud Charmat meetodit, kus viinamarjad pressitakse õrnalt ja esimene fermentatsioon toimub ilma viinamarjakestadeta. Teine fermentatsioon toimub suurtes roostevabast metallist mahutites, kus vein valmib ja saab ka omase karboniseerituse süsihappegaasi näol.
Vivo sarja vahuveinid demonstreerivad Mionetto veinitootjate võimet toota kõrgelt hinnatud, äärmiselt mitmekülgset kerget ja kvaliteetset vahuveini iga ürituse tarbeks ja iga vahuveinisõbra lauale. See on saja-aastase ajaloo ja veinikoja kogemus vahuveinide tootmisel.
Tooteinfo
Päritolu | |
---|---|
Viinamarjad | |
Jääksuhkur | |
Alkoholisisaldus | |
Suurus |
Aroom ja maitse
Lillenoodid, vihjed mandlitele ja värskelt küpsetatud koorega leib mõjuvad koos lõhnavate troopiliste puuviljadega, mis kanduvad järelmaitsesse ja kestavad pikalt. Selles tähelepanuväärselt aromaatses vahuveinis ühenduvad harmooniliselt mee, õuna ja akaatsia õite meeldivad omadused nii aroomis, kui ka maitses.
Sobivus ja toidusoovitused
Vivo Cuvee Oro on ideaalne partner paljudele Vahemere roogadele ja hooajalistele värsketele puuviljasalatitele. See vahuvein lisab intrigeeriva iseloomu ka kokteilidele. Valmista kas Bellinit või klassikalist Aperol Spriz´i.
Serveerimine
Jahutatult, 6-8°C