Kirjeldus
Vili koristatakse varakult, käsitsi –seejärel läbitakse veinivalmistamise käigus erinevad traditsioonilise veinivalmistamise meetodi osad: pressimine, esmane kääritamine, teine kääritamine pudelis mulli tekkimiseks, küpsemine, remuaaž, ümberkorkimine ja villimine.
Tooteinfo
Päritolu | |
---|---|
Viinamarjad | |
Suurus |
Aroom ja maitse
Kahvatukollane värv mandliroheliste toonide ja õrna sädelusega. Värske ja elegantne aroomis lubjasust, mida rikastavad apelsin ja roheline mango. Veini keerutades jääb püsima õrnalt kreemjas, õhulineja elujõuline ilme. Maitselt on vein värske ja puuviljane ning väga õrnade mullidega. Veini tasakaal lubab lubja, õuna ja pirni nootidel esile tõusta. Lõppmaitses tõusevad esile riivsai ja moos.
Sobivus ja toidusoovitused
Serveerida temperatuuril 8°C magustoidu kõrvale või aperitiivina sõprade ja pere seltsis peetavatel vahuveiniga üritustel.
Serveerimine
Jahutatult, 8 °C