Premius Cremant Bordeaux

Premius Cremant Bordeaux

Prantsusmaa

Brändi kohta

Kirjeldus

Vili koristatakse varakult, käsitsi –seejärel läbitakse veinivalmistamise käigus erinevad traditsioonilise veinivalmistamise meetodi osad: pressimine, esmane kääritamine, teine kääritamine pudelis mulli tekkimiseks, küpsemine, remuaaž, ümberkorkimine ja villimine.

Tooteinfo

Päritolu

Viinamarjad

, ,

Suurus

Aroom ja maitse

Kahvatukollane värv mandliroheliste toonide ja õrna sädelusega. Värske ja elegantne aroomis lubjasust, mida rikastavad apelsin ja roheline mango. Veini keerutades jääb püsima õrnalt kreemjas, õhulineja elujõuline ilme. Maitselt on vein värske ja puuviljane ning väga õrnade mullidega. Veini tasakaal lubab lubja, õuna ja pirni nootidel esile tõusta. Lõppmaitses tõusevad esile riivsai ja moos.

Sobivus ja toidusoovitused

Serveerida temperatuuril 8°C magustoidu kõrvale või aperitiivina sõprade ja pere seltsis peetavatel vahuveiniga üritustel.

Serveerimine

Jahutatult, 8 °C

Veel tooteid

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.