Freixenet Vintage Reserva Brut Nature

Freixenet Vintage Reserva Brut Nature

Hispaania, Cava Region

Lae alla PDF Brändi kohta

Kirjeldus

Maailma suurim ja Hispaania üks vanematest Cavatootjatest. Vein valmib Traditsioonilisel meetodil ja teine fermentatsioon (käärimine) toimub pudelis. (mitte vähem kui 18kuud) Veini valmistamisel kasutatakse 100% Pinot Noir viinamarju. Korje algab augusti lõpus ja lõpeb oktoobri alguseks. Viinamarjad pressitakse õrnalt pressides viinamarjamahlaks. Mahl lastakse settida 24 tundi staatilises dekantatsioonis. Kui virre on puhastatud ja settest vaba, suunatakse see sortide kaupa kääritamismahutitesse. Esimene kääritamine toimub roostevabast terasest mahutites kontrollitud temperatuuril 14–16 ° C. Käärimine kestab 10–15 päeva ning pärast selle lõppu vein villitakse ja ladustatakse veinikeldrisse. Järgneb sekundaarne käärimine pudelis. Teine fermentatsioon ja autolüüs pudelis pärmisettel kestab üle 10 kuu.

 

Tooteinfo

Päritolu

Viinamarjad

, ,

Jääksuhkur

Alkoholisisaldus

Suurus

Aroom ja maitse

See kõrgeklaliteediline Brut Nature cava on cavaarmastajate lemmik just seetõttu, et tema optimaalse vananemisastme, happesuse ja täidlase keha vahel on saavutatud suurepärane tasakaal. Kahvatukollane värv, mõningase rohelise puudutusega. Seal on peen, rikkalik, püsiv vaht, mis kerkib klaasis kiiresti, moodustades klaasi servadesse ilusa "krooni". Aroomilt värskendav ja ahvatlev, puuviljaliste nootidega. Valged puuviljad (õun, pirn) ja kena tsitruseline taust (sidrun). See Brut Nature Cava on elav, laia aroomi ja maitsega ja hästi tasakaalustatud pika lõpuga.

Sobivus ja toidusoovitused

Aperitiiviks, grillitud mereannid ja kalast valmistatud eelroad.

Serveerimine

Jahutatult, 8-10 °C

Tooteleht

Lae alla PDF

Veel tooteid