Cavas Hill Panot Reserva

Cavas Hill Panot Reserva

Hispaania

Brändi kohta

Kirjeldus

Cavas Hilli vahuveinikelder asub Mojas, Alt Penedèsi südames, Barcelonast edelas ja seega ka cava tootmise keskmes. Ettevõtte alged pärinevad põlisest inglasest Joseph Hillist, kes pühendus selles piirkonnas viinamarjakasvatusele juba 17. sajandil. Selle veini pudeleid hoitakse veinikeldris vähemalt 15 kuud temperatuuril 12 ºC ja 16 ºC. Baasveini kokkupuude pärmiga annab sel ajal cavale ainulaadse isikupära ja veini saab kategoriseerida Reservaks. Kui teise fermentatsiooni pärmisete on pudelist eemaldatud lisatakse expedition liqueuri ehk veinikupaaži. PANOT-sarja jaoks kasutatakse ekspeditsiooni likööri, mis on valmistatud peamiselt Allier’i tammevaatides laagerdunud veinide kupaažist. Selle veini puhul kasutatakse Garnacha ja Xsarel-lo võrdsetes osades marjadest valmistatud kupaaži. Lõpuks suletakse pudel naturaalse korgiga.

Tooteinfo

Päritolu

Jääksuhkur

Alkoholisisaldus

Viinamarjad

, , ,

Suurus

Aroom ja maitse

Värvus õlgkollane, kuldse helgiga. Tihedate ja väikeste mullidega. Aroom on väljendusrikas ja intensiivne, rohelise õuna ja tsitruseliste aroomidega, kerged õied taustal. Maitses roheline õun, viinamarjad ja erinevad puuviljad. Ürdid koos röstitud leiva ja kuivatatud puuviljadega.

Sobivus ja toidusoovitused

Sobib aperitiivina igal ajal. Erinevad liharoad ja suupisted. Mereannid, pasteedid.

Serveerimine

Jahutatult, 6-8 °C

Veel tooteid