Freixenet Cordon Negro Brut

Hispaania, Cava Region

Lae alla PDF Brändi kohta

Kirjeldus

Maailma suurim ja Hispaania üks vanematest Cavatootjatest. Vein valmib Traditsioonilisel meetodil ja teine fermentatsioon (käärimine) toimub pudelis. (mitte vähem kui 18kuud) Veini valmistamisel kasutatakse klassikalisi Cava valmistamise viinamarju. Korje algab augusti lõpus ja lõpeb oktoobri alguseks. Viinamarjad pressitakse õrnalt pressides viinamarjamahlaks. Mahl lastakse settida 24 tundi staatilises dekantatsioonis. Kui virre on puhastatud ja settest vaba, suunatakse see sortide kaupa kääritamismahutitesse. Esimene kääritamine toimub roostevabast terasest mahutites kontrollitud temperatuuril 14–16 ° C. Käärimine kestab 10–15 päeva ning pärast selle lõppu vein segatakse, villitakse ja ladustatakse veinikeldrisse. Järgneb sekundaarne käärimine pudelis.

Tooteinfo

Päritolu

Viinamarjad

, ,

Jääksuhkur

Alkoholisisaldus

Suurus

, , ,

Aroom ja maitse

Kerge ja kuiv, aromaatne vahuvein. Aroom puuviljane, värske ja elegantne. Maitse on kerge, puhas ja harmooniline. Järelmaitse pikk.

Sobivus ja toidusoovitused

Sobib suurepäraselt aperitiiviks, pidulikel hetkedel tähistamiseks ja lihtsalt nautimiseks.
Külmad eelroad valgest lihast, mereannid, salatid, paella, pastaroad ja risotto. Enamuste hispaaniapäraste suupistetega.

Serveerimine

Serveerida jahutatult, 6-8 °C vahuveiniklaasist või väiksemast veiniklaasist.

Tooteleht

Lae alla PDF

Veel tooteid